CSESZTREGI

Közös Önkormányzati Hivatal

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy 2020. május 25. napjától Csesztregi Tündérkert Óvoda és a Csodavilág Mini Bölcsőde a veszélyhelyzet előtti szokásos rendben működnek, a gyermekeket az óvodai nevelésben, illetve a bölcsődei ellátásban való részvétel jogszabályi feltételei szerint, további feltételek előírása nélkül fogadják

Ennek értelmében a veszélyhelyzet során a gyermekek napközbeni felügyeletével kapcsolatos intézkedésekről szóló 152/2020. (IV. 27.) Korm. rendelet 1. § (2) bekezdésében megahatározott, „írásos szülői nyilatkozat nem szükséges arról, hogy a gyermek nem fertőző beteg”.

A Csesztregi Tündérkert Óvoda nyitásával kapcsolatosan további információt Cseke Erika Intézményvezető Asszony nyújt a 06-30/791 2285-ös telefonszámon, vagy elektronikus úton az ovoda@csesztreg.hu e-mail címen keresztül.

A Csodavilág Mini Bölcsőde nyitással kapcsolatosan további információt: Pusztainé Fehér Emília Intézményvezető Asszony nyújt a 06-92/ 630 921-es telefonszámon, vagy elektronikus úton a bolcsode@csesztreg.hu e-mail címen keresztül.

Kérem a tájékoztatásom szíves tudomásul vételét!

Csesztreg, 2020. május 21.

Tisztelettel:

Stokker Balázs sk.
jegyző